Yhteys-liike

on kirkkojen rajat ylittävä solidaarisuus- ja tukiryhmä joka

  • puolustaa ja edistää ihmisarvoista ja kristillistä tapaa suhtautua seksuaali- ja sukupuolivähemmistöryhmiin,
  • vastustaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistön syrjintää yhteiskunnassa ja kirkoissa ja
  • edistää asiallista ja eri osapuolia kunnioittavaa keskustelua ja vuorovaikutusta.

Yhteys-liikkeen taustayhdistyksenä toimii Ekumeenisen Yhteys-liikkeen tuki ry, Stöd för ekumeniska rörelsen Gemenskap rf.

Yhteys-liikkeen tavoitteet

  • homo- ja lesboparien kodit siunataan pyydettäessä,
  • myös kirkoissa työskentelevät homot ja lesbot voivat halutessaan rekisteröidä parisuhteensa pelkäämättä seurauksia,
  • kirkoissa ryhdytään toimiin, jotta homo- ja lesboparit halutessaan voivat saada rekisteröidylle parisuhteelleen kirkollisen siunauksen.

Yhteys-liikkeen kannatusmaksu on vapaaehtoinen. Tarvittavat tiedot kannatusmaksun maksamiseen ja Yhteys-liikkeeseen liittymiseen löytyvät täältä: Ilmaise tukesi

Yhteys-liikkeellä on kaksi keskusteluryhmää FaceBookissa joten jos olet jo mukana FB:ssa voit liittyä niille. Varsinainen ryhmä on Yhteysliike ja toinen Armo kuuluu kaikille. Lisäksi Yhteysliikkeellä on kaksi sähköpostilistaa. Ensimmäinen niistä on pelkästään yhdistyksen asioista tiedottamiseen ja uutisointiin. Tälle listalle liittymistoiveen voit ilmaista rastimalla ruudun liittymislomakkeesta. Toinen listamme on tarkoitettu vapaampaan keskusteluun. Sille voit liittyä ilmoittamalla sihteerille sähköpostitse, että haluat mukaan keskustelulistalle. Myös kaikki muutokset postituslistan tiedoissa lähetetään sihteerille em. osoitteeseen.