Linkit

Yhteys-liike Facebookissa
Yhteys-liikkeen oma ryhmä Facebookissa.

The Anglican Church in Finland
Suomen n. 100-jäsenisen anglikaanisen kirkon sivut.

Arcus Finland
Arcus on ekumeeninen sateenkaariryhmä, joka kokoaa kirkkojen työntekijöinä olevia ja muuten kirkkojen toiminnassa mukana olevia lesboja ja homoja.

Brittiläinen reformoitu kirkko
Brittiläisen reformoidun kirkon sivuilta löytyy muun muassa laaja kuvaus kirkossa käydystä keskustelusta suhteessa homoseksuaalisuuteen.

www.ekho.nu
Riksförbundet Ekumeniska Grupperna för kristna homo- och bisexuella.

European Forum of LGBT Christian Groups
European Forum of LGBT Christian Groups on kansainvälinen ja ekumeeninen verkosto, joka toimii Euroopan kirkkojen homojen ja lesbojen tasa-arvoisuuden puolesta.

FinnQueer
FinnQueer on uuden vuosituhannen radikaali suomalainen verkkoaikakauskirja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen puolesta syrjintäideologioita (seksismi, rasismi, fundamentalismi, heteroseksismi) vastaan. FinnQueer sisältää Teologia-osaston. Uskonnollista aihepiiriä sivuavaa asiaa on myös Psykiatria-osaston sisällä.

Gay Religion: news of religion and GLBT folks
Englanninkielinen, maailman uutisiin keskittyvä blogi, joka käsittelee lähes päivittäin useita eri uskontoja ja homoseksuaalisuutta (pääasiassa kristinuskoa ja juutalaisuutta). Painotus on kuitenkin selvimmin Yhdysvaltojen tapahtumissa.

Helsingin seudun Seta ry (HeSeta)
HeSeta on valtakunnallisen SETA ry:n (www.seta.fi) suurin jäsenjärjestö, jonka toiminta keskittyy pääkaupunkiseudulle. HeSeta tarjoaa veloituksetta sosiaali-, vertaistuki-, puhelinpäivystys- ja koulutuspalveluita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville.

Kalles kyrkliga kommentarer
Karl af Hällströmin ruotsinkielinen blogi, joka käsittelee usein kirkkoa ja homoseksuaalisuutta. Homoseksuaalisuutta ja raamatuntulkintaa koskevat tekstit on koottu kohtaan Hbt-bibeln. Karl af Hällström bloggar på svenska om kyrka och homosexualitet.

Katolinen kirkko Suomessa
Sivusto joka kertoo katolisesta kirkosta Suomessa.

Kirkot ja homoseksuaalisuus: seksuaalietiikan verkkolähteitä
Kirkon tutkimuskeskuksen monipuolinen verkkolähdekokoelma aiheesta kirkot ja homoseksuaalisuus.

Kirkon tutkimuskeskus
Kirkon tutkimuskeskuksen sivuilta löytyy tietoa erityisesti uskonnollisuudesta, arvoista ja kirkon toiminnasta.

Lesbian and Gay Christian Movement
(United Kingdom)

Liekki
Tampereen Seta ry:n ryhmä kaikille uskonnollisista ja henkisistä asioista kiinnostuneille. Ryhmä tapaa Tampereen Setan toimistolla aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 19.00.

A Life of Unlearning (Anthony Venn-Brownin blogi)
Anthony Venn-Brown on ex-ex-gay. Hän toimi ennen Assemblies of God -kirkon johtajana, saarnasi Australian megakirkoissa ja yritti muuttua homosta heteroksi. Anthony hyväksyi homoseksuaalisuutensa vasta 22 vuoden taistelun (terapioita, eksorsismia, ex-gay-ohjelmia, 40 päivän paastoja) jälkeen. Nyt hän pitää blogia "A Life of Unlearning - a journey to find the truth". Hän on nykyisin omistautunut HLBT-liikkeen puolestapujuja, joka kannustaa eri osapuolia kunnioittavaan keskusteluun, toimii seksuaalisuuskouluttajana ja auttaa muita ratkomaan uskonsa ja seksuaalisuutensa välistä konfliktia. Anthonyn omaelämäkerta "A Life of Unlearning" on voittanut palkintoja ja hän on esiintynyt mm. lukuisissa tv-ohjelmissa. Hänet on myös äänestetty kahdesti yhdeksi Australian 25 vaikutusvaltaisimmasta homoseksuaalista.

Lutherans Concerned/North America
Lutherans Concerned/North America - A Christian Ministry Affirming God's Love for People of All Sexual Orientations and Gender Identities. Since 1974. Amerikkalainen vastine Yhteys-liikkeelle.

Malkus
Helsingin seudulla toimiva kristillinen ja elämänkatsomuksellinen ryhmä. Sivulta löytyy muun muassa varsin kattava linkkikokoelma.

Metropolitan Community Churches, European District (Tanska, UK, Saksa, Ranska, Romania)
MCC on suurin erillinen erityisesti hlbt-profiloitunut kirkkoyhteisö.

Metropolitan Community Churches (Pohjois-Amerikka & koko maailma)

Ortodoksinen sateenkaariseura
Vertaisryhmä ortodoksisille seksuaalivähemmistöihin kuuluville ihmisille. Ortodoksinen sateenkaariseura tarjoaa tukea, tietoa ja toimintaa.

Positiiviset ry
Edunvalvonta- ja potilasjärjestö joka tukee hiv-tartunnan saaneita ja heidän läheisiään.

The Roman Catholic Caucus of the Lesbian and Gay Christian Movement
Katolinen HLB-liike on internet-verkosto sekä tuki- ja kampanjaryhmä niille, jokta identifioituvat roomalaiskatolisiksi ja tukevat kristillisen homo- ja lesboliikkeen tavoitteita.

Ruotsin evankelis-luterilaisen kirkon www-sivut
Erityisen kiinnostava Yhteys-liikkeen näkökulmasta on keskusteludokumentti Homosexuella i kyrkan.

Sosiaali- ja terveysalojen lesbo- ja homotyöntekijät STEAM ry
STEAM on sosiaali- ja terveysaloilla toimivien homo/lesbo/bi/transtyöntekijöiden järjestö, joka tukee jäsentensä keskinäistä ammatillista verkostoitumista, työnohjausta ja kouluttautumista sekä järjestää myös ulospäin suuntautuvaa koulutusta sosiaali-/terveysalan ihmisille.

Soulforce - Freedom for LGBT people from religious & political oppression through the practice of relentless nonviolent resistance
Mel Whiten ja Gary Nixonin perustama monipuolinen englanninkielinen sivusto.

Suomen evankelis-luterilainen kirkko
Suomen evankelis-luterilaisen kirkon www-sivut.

Suomen ortodoksinen kirkko
Suomen ortodoksisen kirkon www-sivut.

Transtukipiste
Transtukipiste tarjoaa tukea trans-ihmisille ja sukupuoltaan ihmetteleville sekä heidän läheisilleen ja perheenjäsenilleen. Saatavilla työntekijöiden neuvontaa, kriisitukea ja terapeuttista keskusteluapua, trans-yhteisöllistä tukea, samassa elämäntilanteessa olevien pienryhmiä, vertaistukea tukihenkilöltä sekä kirjasto. Koulutusta ja konsultaatiota ammattiauttajille ja viranomaisille.

Truth Sets Free - Inclusive Orthodoxy
Truth Sets Free - Inclusive Orthodoxy on Justin R. Cannonin raamatuntutkimuksen tuloksena Yhdysvalloissa vuonna 2005 syntynyt ekumeeninen verkkosivusto.

Truth Wins Out - Fighting Right Wing Lies And the "Ex-Gay" Fraud
Truth Wins Out (TWO) on Wayne Besenin perustama ei-kaupallinen aivoriihi ja koulutusorganisaatio, jonka tarkoituksena on uskonnollisen oikeiston väärää informaatiota levittävien kampanjoiden ja ne. ex-gay-myytin vastustaminen. Se myös pyrkii tarjoamaan tutkimusta ex-gay-teollisuudesta. Kansainvälisestikin tunnustettu aktivisti Besen on kirjoittanut kirjan "Anything But Straight: Unmasking the Scandals and Lies Behind the Ex-Gay Myth" (2003). Besen vietti kirjaa valmistellessaan neljä vuotta tutkien ex-gay-järjestöjä ja korjaavia terapioita.