Ilmaise tukesi

Kun olet lukenut Yhteys-liikkeen esittelyn ja tavoitteet ja päättänyt, että haluat olla mukana tukemassa liikkeen ajamia asioita voit liittyä Yhteys-liikkeen jäseneksi. Liittyäksesi jäseneksi lataa tästä itsellesi [Liittymislomake], täytä se ja lähetä täytetty tiedosto sähköpostin liitteenä sihteerille lomakkeessa mainittuun osoitteeseen. Voit vaihtoehtoisesti kopioida lomakkeen sähköpostin viestikenttään ja täyttää sen siinä.

På svenska: [Anmälningsblankett]

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy Yhteys-liikkeen tarkoituksen ja päämäärät. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen johtokunta. Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti johtokunnalle tai sen puheenjohtajalle tai ilmoittamalla erosta yhdistyksen kokouksessa.

Jäsenmaksu on 20 euroa. Eläkeläisiltä, opiskelijoilta ja vähävaraisilta 10 euroa. Jäsenmaksu maksetaan tilille Ålandsbanken IBAN: FI75 6601 0003 1204 58 henkilökohtaisella viitenumerolla. Mikäli et ole saanut maksutietoja jäsenmaksusta, maksun voi suorittaa em. tilille viitenumerolla 30009.